Baydar Ailesi İnternet Sitesi
Ana Sayfa
Ailenin Tanıtımı
Ailenin Soy Ağacı
Editörün Köşesi

Aile Fotoğrafları
Nostaljik Fotoğraflar
Doğubayazıt Fotoğrafları

Baydar Ailesi
Narinkale Gazetesi

Ağrı Türküleri
Doğubayazıt Tanıtım

Baydar Matbaacılık
Mis Organizasyon
Nasrin Hariri Baydar
Seba Gelinlik
Talat Baydar

Editör
Tasarım
İletişim Formu

Mesajları Oku
Mesaj Yaz

 

HABERLER VE DUYURULAR
nt>
Baydar Ailesi Haber ve Duyuru Panosu


15 Mart 2024

NURTEN ŞAHİN (BAYDAR) VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Raif Şahin'in eşi, Mehmet Şahin'in annesi Nurten Şahin, 15 Mart 2024 Cuma günü ikamet ettiği Akçay'da vefat etmiştir. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, Şahin ve Baydar ailelerine başsağliğı ve sabırlar dileriz.


26 Şubat 2024

HACI ABDULLAH BAYDAR'I VEFATININ 30. YILDÖNÜMÜNDE RAHMETLE VE HASRETLE ANIYORUZ.


Ailemizin değerli büyüğü, Hacı Abdullah Baydar'ı,vefatının 30. yıldönümünde rahmetle, minnetle ve hasretle anarken, ailemize sabırlar diliyor, bu vesileyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuş tüm Müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

HACI ABDULLAH BAYDAR'IN ALTIYÜZ YİRMİ YEDİ FOTOĞRAFLI ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

21 Ocak 2024
DİCLE BAYDAR İLE UYGAR DOĞAN NİŞANLANDI.


Değerli büyüğümüz Merhum Abdullah Baydar'ın torunu veSerap - Murat Baydar'ın sevgili kızları Dicle Baydar ile Zerdi- Hüseyin Doğan ailesinin değerli oğulları Uygar, 21 Ocak 2024 Pazar günü İstanbul Küçükçekmece Nikah sarayı Lale davet salonunda, akraba , dost ve hemşerilerin teşrif ettiği törenle nişanlandılar.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

23 Aralık 2023

TEKİN SEZGİN VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum İsmail Baydar'ın torunu ve Merhum Şeref Sezgin'in oğlu emekli sağlık memuru Tekin Sezgin, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü ikamet ettiği İnegöl'de vefat etmiştir. Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

28 Ekim 2023
TUĞBA BAYDAR İLE CAN GÜLŞEN EVLENDİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Abdullah Baydar'ın torunu ve Nevin- Merhum Nihat Baydar'ın sevgili kızları Tuğba Baydar ile Tülay- Filiz Gülşen ailesinin değerli oğulları Can, 28 Ekim 2023 cumartesi günü İzmir inciraltı Şamdan kır düğun salonunda, akraba , dost ve hemşerilerin teşrif ettiği törenle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

13 temmuz 2023

YAVUZ BAYDAR VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Behçet Baydar'ın oğlu Yavuz Baydar, 13 Temmuz 2023 perşembe günü ikamet ettiği Bursa Orhangazi'de vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

14 MAYIS 2023

AYAĞININ ALTINDA CENNETİN OLDUĞU MÜJDELENEN, ELİ ÖPÜLESİ ANNELER VE GELECEĞİN ANNELERİ ! GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. ALLAH'IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ TÜM ANNELERİMİZE VE BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE DE MAĞFİRETLER DİLİYORUZ. RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN. >

17 Nisan 2023

MÜBAREK KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN. İBADETLERİNİZ MAKBUL, DUALARINIZ KABUL OLSUN.

11Nisan 2023

SULHİ BAYDAR VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Seyfettin Baydar'ın oğlu emekli bankacı Sulhi Baydar 11 Nisan 2023 Salı günü ikamet ettiği İzmir'de vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

11 Mart 2023

ELİF- CAN CANDAŞ AİLESİNİN İKİNCİ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ömer Baydar'ın kızı Fatma Elif Cadaş'ın 11 Mart 2023 cumartesi günü İstanbul'da ikinci bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Candaş ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Emir'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

05 Mart 2023

BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN.

Berat kandili, İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir. Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gece Berat gecesidir. Osmanlı imparatorluğunda II.Selim den itibaren minarelerde kandil yakılması ile " Berat Kandili" adını almıştır.
Berat Kandili Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfuzdan dünya semasına toptan indirildiği gecedir. Buna İnzal denir. Kadir gecesinde ise Peygamberimize ilk kez ve parça parça indirilmiştir .Buna da Tenzil denir.
Aslı "Beraettir". Beraet ,sözlükte, " bir zorluktan kurtulmak demektir. Bu geceye ; günahların affı ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece, yine kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle Rahmet gecesi gibi adlar verilmiştir.
Bu gecenin ibadetle geçirmesinin çok sevabı ve feyzi olduğuna inanılır. bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur: Şaban ayının onbeşinci gecesi olduğu zaman, ibadet edin. O gecenin ertesi günü oruç tutun. çünkü o gece güneş batımı ile fecir oluncaya kadar. Allah' Teala:" Benden mağfiret dileyen yok mu? o' na mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu? o' nu rızıklandırayım. Bir bela ile müptela olan yok mu?, ona kurtuluş vereyim diye buyurmuştur."
Bu mübarek gecede, ibadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun. Allah'ın selamı, merhameti, mağfireti üzerinize olsun.Berat kandiliniz kutlu olsun.


10 Şubat 2023

LEYLA BAYDAR VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Şevket Baydar'ın kızı Leyla Baydar, 10 şubat 2023 Cuma günü ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir.
Merhumeye Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.


26 0cak 2023

SEDA - MEHMET BAYDAR AİLESİNİN ÜÇÜNCÜ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü Sayın Süleyman Baydar'ın oğlu Mehmet Baydar'ın, 26 0cak 2023 perşebe günü Ankara'da üçüncü bebeği dünyaya geldi. Anne ve babayı tebrik eder, ailemizin en genç üyesi sevgili Elif'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

19 aralı 2022

DİLBER - HALİL KALAFAT AİLESİNİN İKİNCİ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü Merhum Nihat Baydar'ın kızı Dilber Kalafat'ın 19 Aralık 2022 pazartesi günü Burdur'da ikinci bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Kalafat ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Ela'ya sağlıklı uzun ömürler dileriz.

26 Ağustos 2022

AYŞE ÇELİKTÜRK VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum İsmet Baydar'ın kızı emekli öğretmen Ayşe Çeliktürk, 26 Ağustos 2022 tarihinde ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir.
Merhumeye Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.


11 Haziran 2022
GAMZE KONCUK İLE ABDULLAH MERT BAYDAR EVLENDİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Abdullah Baydar'ın torunu ve Rezzan- Kemal Baydar'ın değerli oğulları Abdullah Mert Baydar ile Hülya- Atilla Koncuk ailesinin sevgili kızları Gamze,11 Haziran 2022 cumartesi günü Bakırköy Yunus Emre Nikah salonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Özkan'ın nikah kıydığı, akraba , dost ve hemşerilerin teşrif ettiği törenle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.


Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

8 MAYIS 2022

AYAĞININ ALTINDA CENNETİN OLDUĞU MÜJDELENEN, ELİ ÖPÜLESİ ANNELER VE GELECEĞİN ANNELERİ ! GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. ALLAH'IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ TÜM ANNELERİMİZE VE BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE DE MAĞFİRETLER DİLİYORUZ. RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN. >

02 MAYIS 2022

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ.

27 Şubat 2022

MÜBAREK MİRAÇ GECENİZ KUTLU OLSUN


Miraç gecesinde inancımıza göre, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v) Allah'ın daveti üzerine, Cebrail aleyhisselam'ın rehberliğinde Mescid- Haramdan Mescid- Aksaya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldi. Miraç, cenab-ı Hak'tan gelen davete icabet ederek kulluğun gereklerin yerine getirerek, her adımda O'na yaklaşmaktır.
Bu özel gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişlerinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun. İbadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun. Miraç kandiliniz mübarek olsun.
25 Kasım 2021

BETÜL - ÖZAY KAYMAKÇI AİLESİNİN İKİNCİ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü MerhumTerzi Osman Baydar'ın kızı BETÜL KAYMAKÇI'NIN 25 Kasım 2021 Perşembe günü İstanbul'da ikinci bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Kaymakçı ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Metin Barlas'a sağlıklı uzun ömürler dileriz.
01 Kasım 2021

AYBÜKE - SAMET KESİK AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Değerli büyüğümüz Merhum İsmet Baydar'ın oğluSüleyman Baydar'ın kızı Merve Aybüke'nin 01 Kasım 2021 Pazartesi günü Ankara'da kız çocuğu dünyaya geldi.
Aileyi kutlar, anne ve babayı tebrik eder ailemizin en genç üyesi sevgili Ayça'ya sağlıklı uzun ömürler dileriz.

17 Ekim 2021

MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN


Mevlit kandili,Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (sav)' nın dünyaya teşrif ettiği Rebiülevvel ayının 12.gecesidir. Müslüman aleminin kutsal kabul ettiği gecelerden biridir.
Bu mübarek gecede ibadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun. Allah'ın selamı, merhameti ve mağfireti üzerinize olsun. Mevlit kandiliniz kutlu olsun.

15 Eylül 2021

BARIŞ ARACI VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Atilla Aracı'nın oğlu Barış Aracı. 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ikamet ettiği Eskişehir'de vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

23 Ağustos 2021

MEMDUH DEMİRCİ VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Nuriye - Yaşar Demirci ailesinin değerli oğulları Memduh Demirci, 23 Ağustos 2021 tarihinde ikamet ettiği Erzurum' da vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

09 AĞUSTOS 2021

YAŞAR ERYILMAZ VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Rıza Eryılmaz'ın oğlu, Doç.Dr Yaşar Eryılmaz, 09 Ağustos 2021 Pazartesi günü ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir. Dört dönem Ağrı Milletvekilliği ve Mesut Yılmaz kabinesinde Sağlık Bakanlığı yapan Sayın Yaşar Eryılmaz'ın vefatı, akraba dost ve hemşeriler arasında büyük üzüntü ile öğrenilmiştir. Dürüstlüğü, kibarlığı hizmetleri ve örnek kişiliği ile anılacak olan merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

25 TEMMUZ 2021

RAMAZAN BAYDAR VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Behçet Baydar'ın oğlu Ramazan Baydar, 25Temmuz 2021 pazar günü ikamet ettiği İzmir'da vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

02 Temmuz 2021
GAMZE KONCUK İLE ABDULLAH MERT BAYDAR NİŞANLANDI.


Değerli büyüğümüz Merhum Abdullah Baydar'ın torunu ve Rezzan- Kemal Baydar'ın değerli oğulları Abdullah Mert Baydar ile Hülya- Atilla Koncuk ailesinin sevgili kızları Gamze Koncuk, 02 Temmuz 2021 Cuma günü İstanbul'da nişanlandılar.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

20 HAZİRAN 2021
BÜTÜN BABALARIN GÜNÜNÜ KUTLUYOR, ALLAH'IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ TÜM BABALARIMIZA VE ÖLMÜŞLERİMİZE DE MAĞFİRETLER DİLİYORUZ. RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN. >

27 MAYIS 2021

CEMAL BARAN VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Şevket Baydar'ın damadı ve Yüksel Baydar Baran'ın eşi Cemal Baran 27 Mayıs 2021 da ikamet ettiği Ankarada vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

13 MAYIS 2021

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ.

9 MAYIS 2021

AYAĞININ ALTINDA CENNETİN OLDUĞU MÜJDELENEN, ELİ ÖPÜLESİ ANNELER VE GELECEĞİN ANNELERİ ! GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. ALLAH'IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ TÜM ANNELERİMİZE VE BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE DE MAĞFİRETLER DİLİYORUZ. RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN. >

08 MAYIS 2021

MÜBAREK KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN. İBADETLERİNİZ MAKBUL, DUALARINIZ KABUL OLSUN.

05 MAYIS 2021

RAFİYE BAYDAR VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Yavuz Baydar'ın eşi Rafiye Baydar,05 Mayıs 2021 Çarşamba günü ikamet ettiği Bursa - Osmangazi de vefat etmiştir.
Merhumeye Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

23 NİSAN 2021

HACI NAZİF BAYDAR VEFAT ETTİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Behçet Baydar'ın oğlu Hacı Nazif Baydar, 23 Nisan2021 Cuma günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

02 Mart 2021

EMEKLİ ÖĞRETMEN HACI TÜNER EFE VEFAT ETTİ


Değerli büyüğümüz abimiz Emekli Öğretmen Hacı Tüner Efe, 02 Mart 2021 salı günü ikamet ettiği Akhisar'da vefat etmiştir.
Merhuma Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

21 Ocak 2021

TURGUT BAYDAR VEFAT ETTİ .

Değerli büyüğümüz Merhum Ağır Ceza Reisi Celal Baydar'ın oğlu ve Merhum Ertuğrul Baydar'ın kardeşi Yüksek Mühendis Turgut Baydar, 21 Ocak 2021 Perşembe Günü, ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
10 Aralık 2020

BADISABAH DUMLU VEFAT ETTİ .

Değerli büyüğümüz Merhum Behçet Baydar'ın kızı, Merhum Mehmet Dumlu'nun eşi ve " B A Y D E R " Başkanı Ahmet Dumlu'nun annesi Badısabah Dumlu, 10 Aralık 2020 Perşembe günü ikamet ettiği İstanbul' da vefat etmiştir.
Merhumeye Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
İrt tel Ahmet Dumlu : 0532 334 73 54

23 Kasım 2020

TAHSİN SEZGİN VEFAT ETTİ .

Değerli büyüğümüz Merhum İsmail Baydar'ın torunu, Merhum Şeref Sezgin'in oğlu Tahsin Sezgin 23 Kası 2020 tarihinde ikamet ettiği İstanbul' da vefat etmiştir.
Merhuma Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

14 Kasım 2020
CANSU KAYALARLI İLE M. ALİ BAYDAREVLENDİ.


Değerli büyüğümüz Merhum Abdullah Baydar'ın torunu ve Nasrin - Halit Baydar'ın değerli oğulları Endüstri Mühendisi M. Ali Baydar ile Arzu- Oğuz Kayalarlı ailesinin sevgili kızları İç Mimar Cansu Kayalarlı, 14 Kasım 2020 Cumartesi günü İstanbul'da akraba, dost ve hemşerilerin katıldığı nikah töreni ile evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

18 Eylül 2020
M. SELİM TÜRKSEL SÜNNET OLDU.
Doğubayazıt eski Belediye Başkanı Osman Baydar'ın torunu ve Özlem _ Şahin Türksel ailesinin sevgili oğulları M. Selim Türksel 18 Eylül 2020 tarihinde İstanbul'da sünnet oldu.
Aileyi kutlar, M.Selim'i tebrik eder, acil şifalar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

08 Temmuz 2020
CANSU KAYALARLI İLE M. ALİ BAYDAR NİŞANLANDI.


Değerli büyüğümüz Merhum Abdullah Baydar'ın torunu ve Nasrin - Halit Baydar'ın değerli oğulları Endüstri Mühendisi M. Ali Baydar ile Arzu- Oğuz Kayalarlı ailesinin sevgili kızları İç Mimar Cansu Kayalarlı, 08 Temmuz 2020 Çarşamba günü İstanbul'da nişanlandılar.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

29 MAYIS 2020 MESUT EFİL VEFAT ETTİ.

Değerli büyüğümüz merhum Şevket Baydar'ın damadı ve TRT kemençe sanatçısı Serap Efil'in eşi Mesut Efil, ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.

19 Mayıs 2020
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE İLGİLİ NOSTALJİK FOTOĞRAFLAR ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

23 NİSAN 2020

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 100. YILI KUTLU OLSUN.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLE İLGİLİ NOSTALJİK FOTOĞRAFLAR ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

14 NİSAN 2020
HEMŞERİSİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUMUZ GÜZEL DOĞUBAYAZITIMIZIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 102.YILDÖNÜMÜNÜ İDRAK ETMENİN BAHTİYARLIĞI İÇERİSİNDEYİZ.
BU VESİLEYLE ŞEHİTLERİMİZİ VE EBEDİYETE İNTİKAL ETMİŞ GAZİLERİMİZİ MİNNETLE VE RAHMETLE ANARKEN, TÜM DOĞUBAYAZITLILARIN KURTULUŞ BAYRAMINI KUTLARIZ.

KURTULUŞ BAYRAMI İLE İLGİLİ NOSTALJİK FOTOĞRAFLAR ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HABERLER VE DUYURULAR

Baydar Ailesi Haber ve Duyuru Panosu


26 Şubat 2020

HACI ABDULLAH BAYDAR'I DOĞUMUNUN 106. ve VEFATININ 26. YILDÖNÜMÜNDE RAHMETLE VE HASRETLE ANIYORUZ.


Ailemizin değerli büyüğü, Hacı Abdullah Baydar'ı, doğumunun 106. ve vefatının 26. yıldönümünde rahmetle, minnetle ve hasretle anarken, ailemize sabırlar diliyor, bu vesileyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuş tüm Müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

HACI ABDULLAH BAYDAR'IN ALTIYÜZ BİR FOTOĞRAFLI ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

27 Ocak 2020
NUR SEVİNÇ ÖZBEK İLE TAYLAN ÇAKAR EVLENDİ

Değerli büyüğümüz Merhum Hacı Rıza Eryılmaz'ın torunu ve Merhum İlhan Özbek'in sevgili kızı Kars Akkaya Kaymakamı Nur Sevinç Özbek ile Gülhanım - Memet ÇAKAR ailesinin değerli oğulları işadamı Taylan Çakar , 26 Ocak 2020 Pazar günü saat 19.00 da Ankara Hilton Garden' de akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğünle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.


12 EKİM 2019 KAZIM BAYDAR VEFAT ETTİ.
Değerli büyüğümüz merhum Behçet Baydar'ın torunu ve Yaşar Baydar'ın oğlu Kazım Baydar, 12 Ekim 2019 Cumartesi günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir. Cenazesi Pazar günü öğle namazından sonra Mahmutbey yolu üç evler camiinden kaldırılıp Hadımköy mezarlığında defnedilecektir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.
İrtibat :Fatih Baydar : 0 530 521 08 21 Yaşar Baydar : 0 541 843 84 70

22 Ağustos 2019

TUĞBA - MURAT BAYAR AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü merhum avukat Sezai Bayar'ın oğlu Öğretim üyesi Dr Murat Bayar'n 22 Ağustos Perşembe günü Ankara'da bebekleri dünyaya geldi. Anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Selin'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

13 Ağustos 2019 CAHİT ÖZDEMİR VEFAT ETTİ.
Değerli büyüğümüz merhum Hakkı Baydar'ın damadı ve Doğubayazıt eşrafından merhum Mustafa Özdemir'in oğlu Cahit Özdemir, ikamet ettiği Doğubayazıt'da vefat etmiştir.
Merhuma Cenab-ı Allah'dan rahmet, kederli ailemize sabırlar diliyoruz.
İrtibat :Canip Özdemir 0 536 696 89 01

29 Nisan 2019

BETÜL - ÖZAY KAYMAKÇI AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğüTerzi Osman Baydar'ın kızı BETÜL KAYMAKÇI'NIN 29 nisan 2019 pazartesi günü İstanbul'da bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Kaymakçı ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Miraynur'a sağlıklı uzun ömürler dileriz.

20 Ocak 2019
NİHAT BAYDAR’I RAHMETLE ANIYORUZ .

Büyük kaybımız Nihat Baydar’ı, ebediyete irtihalinin 11. yıldönümünde, rahmetle ve hasretle anarken, tüm ailemize sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle, rahmete kavuşmuş bütün müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan, mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

NİHAT BAYDAR'IN FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

15 Eylül 2018
ŞÜKRAN ARACI VEFAT ETTİ .
Ailemizin değerli büyüğü Merhum Kadri Baydar'ın kızı ve Merhum Bedrettin Aracı'nın eşi Şükran Aracı, 15 Eylül 2018 Cumartesi günü vefat etmiştir. Merhumeye Allah'dan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

04 Eylül 2018
CELAL SEZGİN VEFAT ETTİ .
Ailemizin değerli büyüğü Merhum Şeref Sezgin'in oğlu emekli PTT memuru Celal Sezgin, 04 Eylül 2018 Salı günü ikamet ettiği Fethiye' de vefat etmiştir. Merhuma Allah'dan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

21 Nisan 2018

AYŞE BETÜL BAYDAR İLE ÖZAY KAYMAKÇI EVLENDİLER.


Değerli büyüğümüz Merhum Osman Baydar'in kızı Ayşe Betül Baydar ile Melek - İsmail Kaymakçı'nın değerli oğulları Özay Kaymakçı 21 Nisan 2018 Cumartesi günü İstanbul Bahçelievler evlendirme dairesinde akraba, dost ve hemşerilerin davetli olduğu törenle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz .

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

20 Ocak 2018
NİHAT BAYDAR’I RAHMETLE ANIYORUZ .

Büyük kaybımız Nihat Baydar’ı, ebediyete irtihalinin onuncu yıldönümünde, rahmetle ve hasretle anarken, tüm ailemize sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle, rahmete kavuşmuş bütün müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan, mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

NİHAT BAYDAR'IN FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

13 Ocak 2018
DİLBER - HALİL KALAFAT AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü Merhum Nihat Baydar'ın kızı Dilber Kalafat'ın 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Manisa'da bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Kalafat ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Melina'ya sağlıklı uzun ömürler dileriz.

04 Ocak 2018
FATMA - TOLGA ÖZTÜRK AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü Merhum Terzi Osman Baydar'ın kızı Fatma Öztürk'ün 04 Ocak 2018 perşembe günü İstanbul'da bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Öztürk ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Muhammet Vefa'ya sağlıklı uzun ömürler dileriz.

11 Aralık 2017
NERİMAN SEFİLOĞLU VEFAT ETTİ .
Değerli büyüğümüz merhum Kemal Haznedar'ın kızı ve Sacit Sefiloğlu'nun annesi Neriman Sefiloğlu, 10 Aralık 2017 Pazar günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir. Cenazesi 12 Aralık 2017 Salı günü öğle vakti Üsküdar Şakirun camiinde kılınacak namazdan sonra, Ümraniye Hekimbaşı mezarlığında defnedilecektir. Merhumeye Allah'dan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

26 Kasım 2017
TUNCER EFE VEFAT ETTİ .
Değerli büyüğümüz Emekli Albay Tuncer Efe, 26 Kasım 2017 Pazar günü ikamet ettiği Manis'da vefat etmiştir. Merhuma Allah'dan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

06 Kasım 2017
REYHAN ERYILMAZ VEFAT ETTİ .
Ailemizin değerli büyüğü Merhum Mesut Baydar'ın kızı ve Av. Nihat Eryılmaz'ın eşi Reyhan Eryılmaz, 06 Kasım 2017 Pazartesi günü ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir. Merhumeye Allah'dan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

31 Ekim 2017
TALAT BAYDAR VEFAT ETTİ .
Ailemizin değerli büyüğü Talat Baydar, 31 Ekim 2017 Salı günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir. Merhuma Allah'dan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
İrtibat : Tunç Baydar 0 542 550 12 10
TALAT BAYDAR'IN FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

03 Temmuz 2017
TÜLİN BAYDAR VEFAT ETTİ .
Ailemizin değerli büyüğü Talat Baydar'ın eşi Tülin Baydar, 03 Temmuz 2017 Pazartesi günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir. Merhumeye Allah'dan rahmet tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
İrt tel : Talat Baydar 0 552 211 12 10

22 Mayıs 2017
KENAN TEKDAĞ DEDE OLDU. DİLAN - ERDEM SEVİK AİLESİNİN ÇOCUKLARI DÜNYA'YA GELDİ.

Müjde - Kenan Tekdağ ailesinin değerli kızları Dilan Tekdağ Sevik'İn, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Amerika'da çocukları dünya'ya geldi.
Eryılmaz,Tekdağ ve Sevik ailelerini kutlar, genç anne ve babayı tebrik eder, sevgili Mehmet Adnan'a sağlıklı uzun ömürler dileriz.

22 Nisan 2017
ELİF - CAN CANDAŞ AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Ailemizin değerli büyüğü Ömer Baydar'ın kızı Elif Candaş'ın 22 Nisan 2017 Cumartesi günü İstanbul'da bebeği dünyaya geldi. Baydar ve Candaş ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Caner Eymen'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

04 Mart 2017

AYŞE BETÜL BAYDAR İLE ÖZAY KAYMAKÇI NİŞANLANDI.


Değerli büyüğümüz Merhum Terzi Osman Baydar'ın sevgili kızı Ayşe Betül Baydar ile Melek - İsmail Kaymakçı ailesinin değerli oğulları Özay Kaymakçı, 04 Mart 2017 cumartesi günü İstanbul'da sade bir törenle nişanlandılar.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

03 Şubat 2017
www.baydarailesi.com --- İNTERNET SİTENİZ ON YAŞINDA.
03 Şubat 2007 tarihinde kurulan ve 10. yılını dolduran, www.baydarailesi.com adresli internet sitenize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.
Sağlık ve mutluluk içerisinde nice nice yıllara...
NOT : Ailemiz ile ilgili, yayınlanmasını istediğiniz, nişan, düğün, , doğum, sünnet, mezuniyet, vefat, gibi haberleri, ana sayfada ki mesaj bölümüne girerek veya omerbaydar@hotmail.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz. Ayrıca, sitedeki aile albümünde veya nostalji albümünde yer almasını istediğiniz fotoğrafları da, tarayıcıda taratarak aynı adrese gönderebilir, ya da en kısa zamanda size döneceğinden emin olarak posta adresimize gönderebilirsiniz.

20 Ocak 2017
NİHAT BAYDAR’I RAHMETLE ANIYORUZ .

Büyük kaybımız Nihat Baydar’ı, ebediyete intikalinin dokuzuncu yıldönümünde, rahmetle ve hasretle anarken, tüm ailemize sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle, rahmete kavuşmuş bütün müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan, mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

NİHAT BAYDAR'IN FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

19 Kasım 2016
SÜHEYLA BAYDAR DÖRTDİŞLİ VEFAT ETTİ .

Ailemizin değerli büyüğü Merhum Şevket Baydar'ın kızı ve Hamit Dörtdişli'nin eşi Hacı Süheyla Baydar Dörtdişli, 19 Kasım 2016 Cumartesi günü ikamet ettiği Ankara'da Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.
Cenazesi 20 Kasım 2016 Pazar günü ikindi namazından sonra toprağa verilecektir. Merhumeye Allah'dan rahmet tüm ailemize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
İrt tel : Şinasi Baydar 0 533 558 75 36

24 Eylül 2016

SELİN YETİŞ İLE EMRE ALPTEKİN EVLENDİLER.


Değerli büyüğümüz Merhum Zihni Baydar'in torunu ve Nilgün - Nuri ALPTEKİN ailesinin değerli oğulları Emre ile Yetiş ailesinin sevgili kızları Selin 24 Eylül 2016 günü İstanbul Kadıköy evlendirmr dairesinde akraba, dost ve hemşerilerin davetli olduğu törenle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz .

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız.


03 Haziran 2016
SAFA VE BURAK BAYDAR KARDEŞLER SÜNNET OLDULAR.
Değerli büyüğümüz Merhum Necati Baydar'ın torunları ve Betül - Fatih Baydar ailesinin sevgili çocukları N.safa ve M.Burak, 03 Haziran 2016 Cuma günü İnegöl Dore Gold Düğün salonunda, akraba dost ve heşerilerin davetli olduğu düğünle sünnet oldular.

Aileyi kutlar, Safa ve Burak'ı tebrik eder, acil şifalar dileriz.

05 Mayıs 2016
EMEKLİ ÖĞRETMEN HACI MEHMET KURBAN VEFAT ETTİ

Değerli hemşerimiz Emekli Öğretmen Hacı Mehmet Kurban, 04 Mayıs 2016 Çarşamba günü ikamet ettiği Bursa'da vefat etmiştir.
Cenazesi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü ikindi namazından sonra kaldırılacaktır.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
İrtibat: Ahmet Kurban 0537 588 54 91
İbrahim Kurban 0542 516 70 56
01 Mayıs 2016
TUĞBA ÖZDEN İLE MURAT BAYAR EVLENDİLER.

Kıymetli büyüğümüz Merhum Av.Sezai Bayar'ın değerli oğlu Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim üyesi Murat Bayar ile Merhum Av. Alirıza Özden'in sevgili kızı Üniversite öğretim üyesi Tuğba Özden, 30 Nisan 2016 cumartesi günü saat 20.00 de Ankara Kavaklıdere Büklüm sokakta ki İTÜ evinde, akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu törenle evlendİler.
Özden ve Bayar ailelerini kutlar, genç evlileri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.
28 Şubat 2016
DENİZ BAYDAR İLE EMRE ÖZKAN EVLENDİ.

Değerli büyüğümüz merhum Zihni Baydar'ın torunu ve Özgül - Yavuz BAYDAR ailesinin sevgili kızları Deniz ile Nihal - Metin ÖZKAN ailesinin değerli oğulları Emre, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 19.30 da Harbiye Ordu evinde, akraba dost ve akrabaların davetli olduğu düğünle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız.


28 Eylül 2015
EZGİ BAYDAR İLE FATİH BAYDAR EVLENDİLER.

Değerli büyüğümüz merhum Osman Baydar'ın oğlu Fatih ile Semra - Cevdet BAYDAR ailesinin sevgili kızları Ezgi, 27 Eylül 2015 Pazar günü Ankara'da Batıkent Kent Kop Mah. Meydan AVM. No: 255 kat 2 saat 20.00' de akraba ve dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğünle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğraf için lütfen tıklayınız.

24 Eylül 2014

MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİZ.

02 EYLÜL 2015
ZEKERİYA DUMLU VEFAT ETTİ.

Değerli Hemşerimiz Zekeriya Dumlu, 02 Eylül 2015 Çarşamba günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir.
Cenazesi 03 Eylül 2015 Perşembe günü öğle namazını müteakip Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camiinden kaldırılmışktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
İrtibat tlf: Faruk Dumlu : 0 541 226 93 34
Abdullah Dumlu: 0 532 354 60 55
20 Temmuz 2015
MELAHAT BAYDAR VEFAT ETTİ

Değerli büyüğümüz merhum Adil Baydar'ın eşi Melahat Baydar, 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü ikamet ettiği Ankara'da vefat etmiştir.
Merhumeye Allah'tan rahmet, tüm ailemize başsağlığı ve sabır dileriz.


11 Temmuz 2015
SEDA - ONUR MUMCU AİLESİNİN KIZ ÇOCUKLARI DÜNYAYA GELDİ.

Değerli büyüğümüz Merhum Raif Şahin'in torunu ve Mehmet Şahin'in sevgili kızı Seda Mumcu ailesinin 10 Temmuz 2015 Cuma günü İstanbul'da bebekleri dünyaya geldi.
Şahin ve Mumcu ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, ailemizin en genç üyesi sevgili Ayşe Eylem'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.
İrtibat : Mehmet Şahin 0 532 244 51 27

28 Haziran 2015
VEHBİ BAYDAR VEFAT ETTİ.

Değerli büyüğümüz Doğubayazıt eski PTT Müdürü Vehbi Baydar, 28 Haziran 2015 Pazar günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailemize sabırlar dileriz.
İrtibat tlf: Öğretmen Yavuz Baydar 0 532 435 18 44
Tahsin Sezgin 0 541 974 20 91
20 Haziran 2015
GÜLSÜM - ERHAN BAYDAR AİLESİNİN 3. ÇOCUKLARI DÜNYAYA GELDİ.

Doğubayazıt eski Belediye Başkanı Osman Baydar'ın oğlu Gazeteci Erhan Baydar'ın 20 Haziran 2015 Cumartesi günü Doğubayazıt'da üçüncü çocuğu dünyaya geldi.
Bağcı ve Baydar ailelerini kutlar, anne-babayı , ablası Zehra'yı ve abisi Ahmet Faruk'u tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Zeynep'e, sağlıklı uzun ömürler dileriz.

06 Haziran 2015
AYBÜKE MERVE BAYDAR İLE SAMET KESİK EVLENDİ.

Değerli büyüğümüz Merhum İsmet Baydar'ın torunu ve Sevgi - Süleyman BAYDAR ailesinin sevgili kızları Aybüke Merve ile, Ayşe - Yüksel KESİK ailesinin değerli oğulları Samet, 06 Haziran 2015 Cumartesi günü, Ankara İncek Uyum Restaurant da, akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğünle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

31 Mayıs 2015
ÖZGÜN BAYDAR SÜNNET OLDU.
Seyhan - Dursun BAYDAR ailesinin değerli oğulları Özgün, 31 Mayıs 2015 Pazar günü İstanbul Gürpınar Kuran Kursu Sosyal tesislerinde, akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğünle sünnet oldu.
Aileyi kutlar, sevgili Özgün'ü tebrik eder, sağlıklı uzun ömürler dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

23 Mayıs 2015

DİLBER BAYDAR İLE HALİL KALAFAT EVLENDİLER.


Değerli büyüğümüz Merhum Hacı Abdullah Baydar'ın torunu ve Merhum Gazeteci Nihat Baydar'ın sevgili kızı Dilber ile, Hatice - Nevrez KALAFAT ailesinin değerli oğulları Halil, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Muğla - Ula'da, akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğünle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız

16 Mayıs 2015
BUKET - ERKAN DÖNDER AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Değerli büyüğümüz merhum Mehmet Dönder'in oğlu Erkan Dönder'in, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü İstanbul'da bebeği dünyaya geldi.
Ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Mehmet'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

26 Mart 2015
SÜLEYMAN BAYDAR'IN TORUNU DÜNYAYA GELDİ.


Seda - Mehmet BAYDAR ailesinin 22 Mart 2015 tarihinde Ankara'da bebekleri dünyaya geldi.
Aileyi kutlar, anne ve babayı tebrik eder, ailemizin en genç üyesi sevgili Duru'ya sağlıklı uzun ömürler dileriz.

19 Şubat 2015
HACI FAHRETTİN AYTAŞ'I RAHMETLE ANIYORUZ .
Ailemizin değerli büyüğü, Hacı Fahrettin Aytaş'ı, vefatının 2. yıldönümünde rahmetle, minnetle ve hasretle anarken, ailemize sabırlar diliyor, bu vesileyle Hak'kın rahmetine kavuşmuş tüm müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun

07 Şubat 2013
MERCAN - CUMALİ BAYDAR AİLESİNİN İKİZ BEBEKLERİ DÜNYA'YA GELDİ.
Gülten - Yaşar Baydar ailesinin değerli oğulları Cumali Baydar ailesinin 07 Şubat 2015 tarihinde İstanbul'da ikiz bebekleri dünyaya geldi.
Anne ve babayı tebrik eder, aileleri kutlar, sevgili yeğenlerimiz Elif ve M.Emin'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

03 Şubat 2015
www.baydarailesi.com --- İNTERNET SİTENİZ SEKİZ YAŞINDA.
03 Şubat 2007 tarihinde kurulan ve sekizinci yılını dolduran, www.baydarailesi.com adresli internet sitenize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.
Sağlık ve mutluluk içerisinde nice nice yıllara...
NOT : Ailemiz ile ilgili, yayınlanmasını istediğiniz, nişan, düğün, , doğum, sünnet, mezuniyet, vefat, gibi haberleri, ana sayfada ki mesaj bölümüne girerek veya omerbaydar@hotmail.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz. Ayrıca, sitedeki aile albümünde veya nostalji albümünde yer almasını istediğiniz fotoğrafları da, tarayıcıda taratarak aynı adrese gönderebilir, ya da en kısa zamanda size döneceğinden emin olarak posta adresimize gönderebilirsiniz.

28 Ocak 2015
AFET SEVİNÇ VEFAT ETTİ

Av. Yavuz Baydar'ın kayınvalidesi Afet Sevinç 27 Ocak 2015 Salı günü ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir.
Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

20 Ocak 2015
NİHAT BAYDAR’I RAHMETLE ANIYORUZ .

Büyük kaybımız Nihat Baydar’ı, ebediyete intikalinin yedinci yıldönümünde, rahmetle ve hasretle anarken, tüm ailemize sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle, rahmete kavuşmuş bütün müslümanlara da, Cenab-ı Allah’tan, mağfiret ve merhamet niyaz ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

13 Ocak 2013
DİDEM - EKREM KARAKURT AİLESİNİN ÜÇÜNCÜ BEBEKLERİ DÜNYA'YA GELDİ.
Ailemizin değerli büyüğü Merhum Hacı Fahrettin Aytaş'ın torunu ve Mustafa Aytaş'ın kızı Mali Müşavir Didem Karakurt'un, 13 Ocak 2015 Salı günü İstanbul'da üçüncü çocuğu Dünya'ya geldi.
Anne ve babayı tebrik eder, Aytaç ve Karakurt ailelerini kutlar, sevgili yeğenimiz Tuğba'ya sağlıklı uzun ömürler dileriz.

09 Ocak 2015
FEVZİ TAN VEFAT ETTİ

Değerli hemşerimiz Emekli Öğretmen Fevzi Tan, 09 Ocak 2015 Cuma günü Doğubayazıt' da vefat etmiştir.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
İrtibat: Mustafa 0 543 430 77 07 - Namık 0 544 233 03 sbr>
31 Aralık 2014
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
Yeni yılda sağlıklı, mutlu ve başarılı olmanızı diliyoruz.

30 Aralık 2014
HACI FERİT ŞENER VEFAT ETTİ .
Değerli büyüğümüz Elazığ eşrafından Hacı Ferit Şener, 27 Aralık 2014 Cumartesi günü, ikamet ettiği Elazığ'da vefat etmiştir.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailemize sabırlar dileriz.
02 Kasım 2014
KEMAL EFE İLE AYBİL ALPARSLAN EVLENDİLER.

Değerli büyüğümüz Emekli Albay Tuncer Efe'nin değerli oğlu Kemal ile Alparslan ailesinin sevgili kızları Aybil, 01 Kasım 2014 Cumartesi günü Manisa Nikah salonunda , akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu törenle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.
İrtibat tel :Tuncer Efe 0 533 511 35 04

02 Kasım 2014
EBRU ŞAHİN İLE ÖZGÜR ŞAHİN EVLENDİLER .

Kıymetli büyüğümüz merhum Raif Şahin'in torunu ve Sevda _ Mehmet ŞAHİN ailesinin değerli oğulları Özgür ile Necla _Turan ŞAHİN ailesinin sevgili kızları Ebru, 01 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 19.00'da, İstanbul Merter Hurry İnn Oteli düğün salonunda, akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğünle evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız.


25 Ekim 2014
CANER CANDAŞ VEFAT ETTİ.

Ömer Baydar'ın damadının kardeşi yirmibeş yaşında Makine Mühendisi Caner Candaş, ikamet ettiği İstanbul'da vefat etmiştir.
Cenazesi 25 Ekim 2014 Cumartesi günü öğle namazından sonra, Güngören Köyiçi Merkez Camiinden kaldırılmıştır.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
İrtibat:Can Candaş 0 505 386 70 36

09 Ekim 2014
METİN ALKAN VEFAT ETTİ

Değerli hemşerimiz Servet Sabuncu'nun damadı ve Seyyid Ziya Arvas'ın bacanağı Metin Alkan vefat etmiştir.
Cenezesi, 09 Ekim 2014 Perşembe günü, İstanbul - Bahçelievler, Hafızali camiinde, ikindi namazından sonra kaldırılmıştır.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
İrtibat: S.Ziya Arvas 0 505 888 57 07 Serdar Alkan : 0532 503 21 00

04 Ekim 2014

MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİZ.

22 Eylül 2014

DİLBER BAYDAR İLE HALİL KALAFAT NİŞANLANDI .


Değerli büyüğümüz Merhum Hacı Abdullah Baydar'ın torunu ve Merhum Gazeteci Nihat Baydar'ın sevgili kızı Dilber ile, Hatice - Nevret KALAFAT ailesinin değerli oğulları Halil, 21 Eylül Pazar günü Manisa'da , akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu törenle nişanlandılar.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileri z .

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız.


21 Mayıs 2014
EBRU ŞAHİN İLE ÖZGÜR ŞAHİN NİŞANLANDI.

Değerli büyüğümüz Merhum Raif Şahin'in torunu ve Sevda- Mehmet Şahin ailesinin değerli oğulları Özgür ile kıymetli hemşerimiz Nejla - Turan Şahin ailesinin sevgili kızları Ebru, 25 Mayıs 2014 Pazar günü İstanbul - Avcılar Deniz Köşkü mah. Sadık Ahmet cad. No : 99 da ELİTE GARDEN Otantik Kafe / Restaurant' da, akraba dost, ve hemşehrilerin davetli olduğu törenle nişanlandılar.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.
İrt telf: Mehmet Şahin 0 532 244 51 27

20 Nisan 2014
DİLAN TEKDAĞ İLE ERDEM SEVİK EVLENDİ .

Müjde - Kenan Tekdağ ailesinin sevgili kızları Dilan ile Zerife - Şemsettin Sevik ailesinin değerli oğulları Erdem, 19 Nisan 2014 Cumartesi günü İstanbul Hilton Otelinde, akraba dost ve hemşerilerin davetli olduğu düğün ile evlendiler.
Aileleri kutlar, gençleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğraf için lütfen tıklayınız.

18 Nisan 2014
ÖZLEM - ŞAHİN TÜRKSEL AİLESİNİN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ.

Doğubayazıt Eski Belediye Başkanı Osman Baydar'ın kızı Özlem Türksel'in, 18 Nisan 2014 Cuma günü, İstanbul'da bebeği dünyaya geldi.
Baydar ve Türksel ailelerini kutlar, anne ve babayı tebrik eder, en genç üyemiz sevgili Mehmet Selim'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

11 Aralık.2008
İFFET ve YUSUF BAYDAR AİLESİNİN İKİZ BEBEKLERİ OLDU.
Merhum Hakkı Baydar'ın oğlu Yusuf Baydar ailesinin, 10 Aralık 2008 Çarşamba günü Doğubayazıt'da ikiz erkek bebeleri oldu. Aileyi kutlar, sevgili yeğenlerimize sağlıklı uzun ömürler dileriz.

27 Ağustos 2008
SEZAİ BAYAR VEFAT ETTİ.

Değerli büyüğümüz Av.Sezai Bayar, 26 Ağustos 2008 Salı günü İstanbulda 'ki evinde Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 27 Ağustos Çarşamba günü Fatih Camiinde kılınan ikindi namazından sonra toprağa verilmiştir. Merhum'a Allah'tan rahmet, tüm ailemize sabırlar dileriz.

18 Ağustos 2008
MERCAN ELİBOL İLE CUMALİ BAYDAR EVLENDİLER
Nazik - Aziz ELİBOL'un sevgili kızları Mercan ile Gülten - Yaşar BAYDAR'ın değerli oğulları Cumali, 17 Ağustos 2008 Pazar günü saat 13.00'de İstanbul Aksaray Zümray Düğün Salon'unda akraba, dost, arkadaş ve hemşehrilerin davetli olduğu düğün ile evlendiler.
Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, Elibol ve Baydar ailelerini kutlar, gençlere ömür boyu mutluluklar dileriz. Ayrıntılar için tıklayınız.

25.07.2008
ZEYNEP-TOLGA BAYDAR AİLESİNİN BEBEKLERİ OLDU.
Talat Baydar'ın oğlu İbrahim Tolga Baydar ailesinin 28.06..2008 tarihinde Amasra'da Gülse Ceren adında bebekleri oldu. Baydar ailesini kutlar,sevgili Gülse Ceren'e sağlıklı uzun ömürler dileriz.

06 Temmuz 2008 -
GÜLSEREN BAYDAR VEFAT ETTİ.

Memduh Baydar'ın eşi Gülseren Baydar, 06.07.2008 pazar günü Ankara'da hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi aynı gün öğle namazından sonra Ankara'da toprağa verilmiştir.Merhumeye Allah'tan rahmet, tüm ailemize sabırlar dileriz.

04 Temmuz 2008
ELİF BAYDAR MEZUN OLDU.

Ömer Baydar'ın kızı Elif Baydar, öğrenim gördüğü İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesinden mezun oldu.
Tebrik eder, başarılarının devam etmesini dileriz.

28 Haziran 2008
SEVİL ERYILMAZ İLE VEDAT ANDİÇ EVLENDİLER.

Nejla - Ertuğrul ERYILMAZ ailesinin sevgili kızları Sevil ile Keriman - Nimet ANDİÇ ailesinin değerli oğulları Vedat, 28 Haziran 2008 Cumartesi günü İstanbul Park Ormanda, Bahçeşehir Belediye Başkanının nikah kıydığı, Selahattin Beyazıt, Yaşar Eryılmaz, Ahmet Andiç ve Zeki Özkan'ın şahit olduğu, akraba, hemşehri arkadaş ve seçkin davetlilerin katılımıyla yapılan coşkulu bir düğünle evlendiler.
Eryılmaz ve Andiç ailelerini kutlar, yeni evlileri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz. Ayrıntılar için tıklayınız.

22 Haziran 2008
GÜLSÜM BAĞCI İLE ERHAN BAYDAR NİŞANLANDILAR.

Değerli hemşehrimiz Maliyeci Mustafa Bağcı'nın kızı Gülsüm ile Doğubayazıt Eski Belediye Başkanı Osman Baydar'ın oğlu Erhan, 22 Haziran 2008 Pazar günü Doğubayazıt'da nişanlandılar.
Bağcı ve Baydar ailelerini kutlar, genç nişanlıları tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz. Ayrıntılar için tıklayınız.

24 Mayıs 2008
HATİCE BAYDAR İLE CENAP ÖZBALTACI EVLENDİ.

Ömer Baydar'ın kızı, Hatice ile Merhum Recep Özbaltacı'nın oğlu Cenap, İstanbul Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde, akraba, dost, hemşehri, arkadaş ve komşuların onurlandırdığı, nikah töreni ile evlendiler.
Baydar ve Özbaltacı ailelerini kutlar, Hatice ile Cenap'ı tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz. Ayrıntılar için tıklayınız.

11.03.2008 -
NİHAT BAYDAR, VEFATININ 52. GÜNÜNDE ANILDI. (Ayrıntılar için tıklayınız.)

20.02.2008 -
www.baydarailesi.com --- İNTERNET SİTENİZ BİR YAŞINDA.
26 Şubat 2007 tarihinde kurulan ve birinci yılını dolduran sitenize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.
Sağlık ve mutluluk içerisinde nice yıllara...

16 Şubat 2008 -
SEVİL ERYILMAZ İLE VEDAT ANDİÇ NİŞANLANDI.
Doğubayazıtı'ın tanınmış işadamlarından Ertuğrul Eryılmaz'ın kızı Sevil ile Nimet Andiç'in oğlu Vedat , 16 Şubat 2008 tarihinde, İstanbul'da yapılan sade bir törenle nişanlandılar. Eryılmaz ve Andiç ailelerini kutlar, genç nişanlıları tebrik eder, mutluluklar dileriz.

25.01.2008 -
VEFAT VE TEŞEKKÜR
Değerli Kardeşimiz Nihat Baydar’ın ebediyete intikali dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, gerek cenazenin defnedilişinde, gerekse taziye amacıyla evimize teşrif ederek bizi onurlandıran ve teselli eden başta Kaymakamımız Celalettin Demircioğlu, Tugay Komutanımız Tuğgeneral Mustafa Canatan, Belediye Başkanımız Mukaddes Kubilay, Millet vekillerimiz Yaşar Eryılmaz, Fatma Salman Kotan, Cemal Kaya, M.Hanifi Alır, Abdülkerim Aydemir, Daire müdürleri ve tüm değerli çalışanları, çevre il ve ilçelerin Belediye Başkanları, Parti Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarlarımız, Yerel basınımızın değerli mensupları, Sivil toplum Kuruluşlarının kıymetli temsilcileri, ağır kış koşullarına rağmen, yurdun birçok yöresinden zorluklara katlanarak Doğubayazıt’a kadar gelip bizleri mütehassis eden yakınlarımıza, tüm konukları ERTUR tesislerinde ağırlayan Metin Eryılmaz olmak üzere, akraba dost ve haklarını ödeyemeyeceğimiz vefakar, kadirşinas Doğubayazıt’ lı hemşerilerimize yurt içi ve yurt dışından telefonla aramak lütfunda bulunan dostlarımıza , Merhum'un ruhuna günlerce dualar okuyan muhterem hocalarımıza , hizmetlerini unutamayacağımız mezarlıklar derneğinin yönetici ve personeline, İstanbul Doğubayazıt’lılar Derneğinin (BAYDER) değerli katkılarına sonsuz teşekkürlerimizi sunar, tüm cemaatin hayırlarının kabul edilmesini ve ebediyete intikal etmiş geçmişlerine de Allah’tan rahmet diler, minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.
Baydar Ailesi adına ÖMER BAYDAR

21.01.2008 -
NİHAT BAYDAR VEFAT ETTİ.
Abdullah Baydar'ın oğlu Nihat Baydar 20 Ocak 2008 pazar günü Doğubayazıt' ta geçirdiği kalp krizi sonucu 47 yaşında vefat etmiştir. Cenazesi aynı gün Doğubayazıt'ta toprağa verilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet , tüm ailemize sabırlar dileriz.
Ayrıntılar için tıklayınız.

> Ayrıntılar için tıklayınız.


Sayfanın Güncellenme Tarihi: 16 Mart 2024 Cumartesi

Önerilen Tarayıcı: Google Chrome İnternet Adresiniz: 93.89.225.254

Baydar Ailesi İnternet Sitesini nasıl buldunuz?

Çok İyi (% 95)

İyi (% 1)

Orta (% 1)

Fena Değil (% 1)

Yorum Yok (% 1)


23634 oy kullanılmış
( Anket Detayları )